Рекламни площи Максимално внимание с минимални средства Еастра Ви предлага едно нестандартно решение за българския рекламен пазар – все по- актуалната герила реклама.  
© 2015 Еастра Холдинг Груп АД
Търговия с горива Партньорството ни с водещи фирми в областта на търговията на горива и натрупаният опит са доказателства за развитието на успешни бизнес отношения.
Резервни възли и резервни части за подвижен състав Доставка на подвижен състав, възли и резервни части, релси, скрепления, контактни проводници за жп мрежата и за градския транспорт. Ремонт на всички видове локомотиви и мотрисни влакове.
Подготовка и управление на проекти, финансирани със средства от европейските фондове Разполагаме с експертен екип с дългогодишен опит в подготовката и управлението на проекти, финансирани от фондовете на ЕС.
Издателска дейност Издателската ни дейност се основава на амбициозна програма, с която се стремим да отговорим на потребностите на българския бизнес от високостойностна икономическа литература.  
Технически прегледи и ремонт на леки и товарни автомобили Извършваме периодични технически прегледи на всички видове пътни превозни средства, както и прегледи по АДР и ЕКМТ/СЕМТ. Извършваме всякакви ремонтни дейности на леки и товарни автомобили.
Земеделски земи Закупуване и отдаване под аренда на плодородни и обработваеми  земеделски земи.  
Здравен кол център Вашата конфиденциална и независима връзка с водещи специалисти и медицински заведения в България и по Света.  
Търговия със строителни материали Качество на продукта, ниска цена и навременна доставка. Това са наши приоритети в дейността ни с търговия със строителни материали.  
Фасилити мениджмънт Управление и поддръжка на недвижими имоти и сградни инсталации, ВиК инсталации, ел.инсталации, противопожарна система, контрол на достъпа, видео наблюдение, почистване, озеленяване, охрана и др.
Животновъдство Екипът ни се състои от специалисти с отлични квалификация и опит – доказали се в България и чужбина. Основните сегменти на нашата дейност са: Репродуктивна мениджмънт система, ранна диагностика на  бременност, генетична мениджмънт система, система за качество на млякото. Системи и технологии за отглеждане и хранене на животни, селекционни програми, бизнес проекти по ДФ „Земеделие".
Преводачески услуги Оторизирани преводи на следните езици: немски, английски, руски, френски, сръбски, хърватски, румънски, арабски, турски и др.  
Международен транспорт и спедиция Международен превоз на стоки основно от и за Германия, Австрия, Италия, Франция, България, Швеция, Норвегия и Турция. Качествено обслужване на Вашите заявки.
English